Je brengt een groot deel van je leven werkend door. Het is dus belangrijk dat je op je werk goed in je vel zit en je kunt blijven ontwikkelen. Soms lukt dat niet door omstandigheden thuis, op je werk of door een minder duidelijke reden. Op zo’n moment is het zinvol iemand in te schakelen die samen met jou kan meekijken naar je huidige context en die zodanig veranderen, dat je weer met meer plezier naar je werk gaat.

Ieder mens is uniek. Ik bied daarom geen vastomlijnde coaching, maar coaching op maat.  Ik ga uit van de (positieve) kracht en weerbaarheid van de mens. Door deze instelling ben ik ervan overtuigd dat men zich aan elke veranderde situatie kan aanpassen en daardoor ook (uiteindelijk) nieuwe mogelijkheden gaat zien.

Je leven is een aaneenschakeling van transitieprocessen: zoals van kind naar volwassene, student naar professional,  vrijgezel naar partner. Ook in de werkcontext vinden voortdurend transities plaats, te denken valt bijvoorbeeld aan promotie, reorganisatie, verandering van functie, oriëntatie op de volgende stap in uw carrière of verandering van werkomgeving. Transitie is het proces van jezelf hernieuwd positioneren in een veranderde situatie.

Bij dit veranderproces ofwel transitie kunnen verschillende gedachten, waarden, normen, emoties en overtuigingen naar boven komen, die helpend zijn of juist belemmerd kunnen werken.  Vanuit wederzijdse verbinding, interesse en nieuwsgierigheid ga ik samen met jou dit proces onderzoeken. Het uiteindelijke doel is het verkrijgen van vernieuwd perspectief en richting.

Samen met jou wordt jouw proces van transitie onderzocht. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: