Medulla is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg onder registratienummer 8515 en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met licentienummer 174583R. Hierdoor worden bepaalde diensten (deels) vergoed via de zorgverzekering. Klik op deze link voor het meest actuele overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Psychosociale therapie

De therapie kan (deels) vergoed worden via de zorgverzekering, check hiervoor de aanvullende voorwaarden van je zorgverzekering.

Het intakegesprek is kosteloos. Als we ervoor kiezen samen het traject in te gaan kost de therapie 80 euro per uur inclusief BTW.

Rouw- en verliesbegeleiding

Deze vorm van begeleiding kan (deels) vergoed worden via de zorgverzekering, check hiervoor de aanvullende voorwaarden van je zorgverzekering.

Het intakegesprek is kosteloos. Als we ervoor kiezen samen het traject in te gaan kost de begeleiding 80 euro per uur inclusief BTW.

Coaching

Voor coaching geldt een offerte op maat.

In het kader van een loopbaantraject kan de begeleiding vergoed worden via de werkgever.

Tevens kan loopbaancoaching als studiekostenpost bij de belastingaangifte worden afgetrokken. Dit geldt voor de coachingsessies (inclusief btw) voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. Let er dan wel op dat loopbaancoaching in verband moet staan met inkomensverwerving en / of verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Kijk voor de voorwaarden op de site van de belastingdienst.