Ga naar de inhoud

Werkwijze

In mijn werkwijze sta jij als persoon centraal. Dit betekent dat ik geen vastomlijnde begeleiding, maar juist begeleiding op maat bied. Wie heb ik voor mij en wat heb jij nodig in de begeleiding. Ik vind het belangrijk om vanuit wederzijds respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen een traject in te gaan. Door mijn opleidingen en werkervaring kan ik elementen gebruiken uit verschillende soorten (evidence based) technieken en methodieken.

Voordat de therapie of coaching begint is er een intakegesprek. Herin kijken we samen of het aanbod van Medulla aansluit bij jouw klachten of problemen. We bepalen samen of je aan deze therapie / coaching kan beginnen. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een voorstel gedaan voor een traject.

De gesprekken vinden plaats in Coachruimte Rotterdam, gevestigd op de van der Takstraat 28 in Rotterdam (Noordereiland). Op indicatie en overleg kunnen de gesprekken ook op je werklocatie of in de natuur plaatsvinden. Ook behoort online coaching tot een van de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

× Kan ik u helpen?