Werkwijze

In mijn werkwijze sta jij als persoon centraal. Dit betekent dat ik geen vastomlijnde begeleiding, maar juist begeleiding op maat bied. Wie heb ik voor mij en wat heb jij nodig in de begeleiding. Ik vind het belangrijk om vanuit wederzijds respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen een coaching traject in te gaan. Door mijn opleidingen en werkervaring kan ik elementen gebruiken uit verschillende soorten (evidence based) technieken en methodieken.

Ik vind het van belang dat er een “klik” is tussen jou en mij als coach zijnde van waaruit we het coaching traject kunnen starten. Concreet betekent dit dat het eerste gesprek in de vorm van een kosteloos kennismakingsgesprek plaats vindt. Op basis van het kennismakingsgesprek doe ik een coaching voorstel en als je hiermee akkoord gaat, kunnen we het traject starten. Het gemiddelde traject bij Medulla duurt vaak 6 tot 8 gesprekken.

De coaching gesprekken vinden plaats in Coachruimte Rotterdam, gevestigd op de van der Takstraat 28 in Rotterdam (Noordereiland). Op indicatie en overleg kunnen de gesprekken ook op je werklocatie of in de natuur plaatsvinden. Ook behoort online coaching tot een van de mogelijkheden.